Cijela emisija

Safet Imamović. Po struci ekonomista, proveo značajno vrijeme u novinarstvu kao kolumnista, po potrebi ekonomski analitičar, ideološki libertarijanac i jedan od rijetkih brčanskih ponosnih vegetarijanaca.

Zašto je izabrao baš SDA, da li je ta stranka danas na putu onoga šta je govorio njen osnivač Alija Izetbegović, gdje sebe vidi u budućnosti?

Politički aktivista SDA i kandidat za Parlament Federacije BiH na proteklim Opštim izborima, u emisiji Plural intervju govori o svom zapaženom izbornom rezultatu s posebnim osvrtom na promotivni video spot iz kampanje koji je postao viralan u našoj zemlji sa nizom pozitivnih, ali i negativnih reakcija. Ekonomija, mediji, aktivizam – bile su još neke od tema.

Nezavisni novinar sa 11 godina iskustva u lokalnim i državnim medijima različitih formata. Bavi se svim temama od javnog interesa s fokusom na kritičko i istraživačko novinarstvo. Osnivač portala Plural.ba (glavni urednik) te Fondacije za medije i aktivizam Plural, Brčko distrikt BiH (predsjednik Upravnog odbora).

Leave A Reply