Cijela emisija

Safet Imamović. Po struci ekonomista, proveo značajno vrijeme u novinarstvu kao kolumnista, po potrebi ekonomski analitičar, ideološki libertarijanac i jedan od rijetkih brčanskih ponosnih vegetarijanaca.

Zašto je izabrao baš SDA, da li je ta stranka danas na putu onoga šta je govorio njen osnivač Alija Izetbegović, gdje sebe vidi u budućnosti?

Politički aktivista SDA i kandidat za Parlament Federacije BiH na proteklim Opštim izborima, u emisiji Plural intervju govori o svom zapaženom izbornom rezultatu s posebnim osvrtom na promotivni video spot iz kampanje koji je postao viralan u našoj zemlji sa nizom pozitivnih, ali i negativnih reakcija. Ekonomija, mediji, aktivizam – bile su još neke od tema.

Share.

Adis Mujdanović je novinar-glavni urednik portala Plural.ba (2022-), predsjednik Fondacije za medije i aktivizam "Plural" Brčko distrikt BiH, te saradnik istraživačkog portala InfoRadar.ba (2023-). Bivši dopisnik FTV (2021-2023) i glavni urednik portala Otisak.ba (2016-2021). Novinarsku karijeru počeo na BDC televiziji 2013. godine.

Leave A Reply