Sinoć je na prepunom Trgu mladih upriličen još jedan nezaboravan događaj za sve muzičke ljubitelje. U okviru kulturno-zabavne manifestacije “Brčansko ljeto – Savski cvijet 2022.” Brčaci su imali priliku da ugoste jednog od najpopularnijih pjevača pop muzike na Balkanu.

Crnogorski pjevač Sergej Ćetković je priredio zabavu za pamćenje, te je zabavljao nekoliko hiljada posjetitelja svojim mnogim poznatim hitovima.

Sergejev koncert je po mnogima kulturni događaj godine u našem gradu i ujedno ovogodišnjeg Savskog cvijeta, koji nijednog posjetitelja nije ostavio ravnodušnim.

Nakon što je 2018. godine zadnji puta gostovao u prepunom brčanskom Domu kulture, gdje se itekako vidjelo da Sergej ima svoju publiku u ovom gradu, ovoga puta je napunio i centar grada.

U neformalnom razgovoru sa nama istakao je da Brčko umije pjevati, te da mu je bilo zadovoljstvo ponovo održati koncert u ovom gradu.

U utorak, 23.08. na Trgu mladih (21h) posjetitelje će zabavljati Hari Mata Hari, također u okviru manifestacije “Brčansko ljeto – Savski cvijet”.

Share.

Edin Osmanbašić je novinar-urednik za kulturu portala Plural.ba (2022-). Primarno zanimanje profesor njemačkog jezika i književnosti. Medijsku karijeru počeo 2020. godine kao voditelj edukativno-zabavnog video serijala Live kviz znanja na portalu Otisak.ba.

Leave A Reply