Odbojkašice Bimal-Jedinstva osvojile su 17. uzastopni, a ukupno 20. trofej u Kupu Republike Srpske. Brčanke su u Gradišci dominirale i za manje od sat i po igre slavile protiv BL-Voleja maksimalnim rezultatom 3:0 (25:22, 25:18, 25:12), te tako nastavile impresivnu seriju u ovom takmičenju.

Od 2006. godine dominiraju terenima širom Republike Srpske, a sada su sa trenericom Radmilom Marković stigle do novog pehara.

Meni je najdraža, jer mi je prva titula sa Jedinstvom. Ponosna sam na ove djevojke. Mladi sastav uspio je da odigra zrelo i disciplinovano kako ovu utakmicu, tako i mnoge prije. Pobjednik ni u jednom trenutku nije dolazio u pitanje.

radmila marković za rtrs

Podmlađen, ali i dalje kvalitetan tim

Više sam nego ponosna na ovu ekipu. Na početku sezone bilo je mnogo špekulacija oko našeg podmlađenog tima, ali drago mi je što smo pokazali naš kvalitet uprkos činjenici da su nas napustile četiri igračice iz prve postave.

Izjavila je igračica Bimal-Jedinstva Jovana Biberdžić, najbolja odbojkašica Republike Srpske za prethodnu sezonu, koja je ponovo bila nezaustavljiva za rivalke.

Share.

Portal Plural.ba zvanično je krenuo sa radom, simbolično 08.03.2022. godine, na Međunarodni dan žena i 22. godišnjicu od uspostavljanja Brčko distrikta Bosne i Hercegovine. Osnovao ga je brčanski novinar Adis Mujdanović, koji je u januaru 2024. godine formirao i Fondaciju za medije i aktivizam “Plural”.

Leave A Reply