Kratki pregled ponude

Brčko City Park danas je zvanično otvorio svoja vrata. Napokon ćemo i u ovom gradu moći doći do proizvoda i usluga brojnih međunarodnih brendova, zbog kojih su mnogi građani putovali u druge bh. gradove i susjedne države.

Bila je ovo posljednjih mjeseci jedna od glavnih tema u brčanskoj javnosti i šire, pogotovo zbog najave da se radi o najvećem retail parku u Bosni i Hercegovini.

Kako je ranije u medijima objašnjeno, to znači da će u ovom šoping centru, koji se prostire na čak 28.490 kvadrata, prodavnice za više kvadrata poslovnog prostora plaćati manje novca pa će i cijene proizvoda biti niže, zbog čega su brojni međunarodni brendovi odlučili doći i u Brčko.

Gosti iz susjednih država

Objekat se nalazi u Bijeljinskoj ulici 69, blizu je graničnih prijelaza sa Hrvatskom i Srbijom, te se očekuje da će ga, pored stanovnika ovog dijela BiH, posjećivati i gosti iz susjednih država.

Brčko City Park je povodom otvaranja pripremio bogatu ponudu za svoje prve posjetioce, a kao spektakl najavljen je poklon koncert Dženana Lončarevića od 18h.

Kako vam se čini?
Share.

Portal Plural.ba zvanično je krenuo sa radom, simbolično 08.03.2022. godine, na Međunarodni dan žena i 22. godišnjicu od uspostavljanja Brčko distrikta Bosne i Hercegovine. Osnovao ga je brčanski novinar Adis Mujdanović, koji je u januaru 2024. godine formirao i Fondaciju za medije i aktivizam “Plural”.

Leave A Reply