TikTok profil Plural.ba, koji je nedavno napravljen, bilježi konstantan rast popularnosti, govore statistički pokazatelji. Profil korisničkog imena @plural.bdbih za svega nekoliko dana od kreiranja, ima 325 pratilaca i ukupno 883 lajka na objavljene sadržaje.

Najviše pažnje korisnika privukao je video idejnog projekta nove Autobuske stanice Brčko, koji trenutno ima blizu 10.000 pregleda te više od 400 lajkova, komentara i podjela.

Prvi iz Brčkog na TikToku

TikTok je najpopularnija i najbrže rastuća društvena mreža na svijetu, zbog čega joj se pridružio i Plural, najmlađi brčanski portal – osnovan 8. marta ove godine.

Plural.ba prvi je iz Brčkog, te jedan od rijetkih portala u Bosni i Hercegovini sa zvaničnim nalogom na TikToku. Podsjećamo da nas od samog osnivanja možete pratiti na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube.

Share.

Portal Plural.ba zvanično je krenuo sa radom, simbolično 08.03.2022. godine, na Međunarodni dan žena i 22. godišnjicu od uspostavljanja Brčko distrikta Bosne i Hercegovine. Osnovao ga je brčanski novinar Adis Mujdanović, koji je u januaru 2024. godine formirao i Fondaciju za medije i aktivizam “Plural”.

Leave A Reply