Tradicija zimske čarolije se nastavlja! Manifestacija “Čari zime u Brčko distriktu BiH” vraća se na gradski trg, donoseći radost i prazničnu atmosferu. Ovaj događaj, koji je prvi put oduševio posjetitelje 2019. godine, ponovno će obogatiti naše zimske dane.

Manifestaciju “Čari zime” organizuje Vlada Brčko distrikta BiH s ciljem da život na Trgu mladih bude obogaćen dodatnim sadržajem za vrijeme zimskih mjeseci.

Očekujte bogat program namijenjen svim generacijama!

Izložbeni i prodajni štandovi bit će otvoreni svaki dan od 02.12.2023. do 31.01.2024. godine, od 17 do 21 sat. To je prilika za uživanje u šarmu praznika, istraživanje ponude malih preduzetnika, te nabavku novogodišnjih poslastica, umjetnina i suvenira.

Dok ulazimo u 2024. godinu s optimizmom, želimo stvoriti prostor za zajedništvo i radost. Pozivamo građane da posjete zimsku čaroliju u našem gradu i zajedno sa svojim sugrađanima stvaraju posebne trenutke.

Svoje učešće na manifestaciji „Čari zime u Brčko distriktu BiH”, koja će trajati od 02. 12. 2023. do 31. 01. 2024. godine na Trgu mladih u Brčkom, možete prijaviti na linku: OVDJE

Vidimo se na Trgu mladih, gdje ćemo zajedno uživati u “Čarima zime u Brčko distriktu BiH”!

Share.

Portal Plural.ba zvanično je krenuo sa radom, simbolično 08.03.2022. godine, na Međunarodni dan žena i 22. godišnjicu od uspostavljanja Brčko distrikta Bosne i Hercegovine. Osnovao ga je brčanski novinar Adis Mujdanović, koji je u januaru 2024. godine formirao i Fondaciju za medije i aktivizam “Plural”.

Leave A Reply