Promo video: Na dan svečanog otvaranja

Alma Ras – najpoznatiji brend i lider u proizvodnji i prodaji finog donjeg rublja i spavaćeg programa na domaćem tržištu, od 08.12.2022. godine ima svoj butik i u Brčko City Park. Prvih 50 kupaca dobilo je poklone, a popust na kompletan asortiman iznosio je 20%.

Osjećaj slobode i nesputanosti pretočen je u naše modele koje odlikuje iznimna udobnost, elegantni i sofisticirani detalji.

Zahvaljujući kvalitetu i vrhunskim kreacijama otvorili su put regionalnom tržištu počevši od Crne Gore, Makedonije, Kosova, pa sve do Slovenije.

Mala priča o velikom uspjehu

Proizvodi pod etiketom ALMA RAS neizostavan su dio Vaše svakodnevnice. Od samih početaka pomno biraju visokovrijedne materijale u kojima će Vaša koža uživati.

Prirodni materijali evropskog porijekla naš su izbor, a dizajn i širok asortiman za cijelu porodicu ogledalo Vaših potreba.

U želji da iznova opravdaju Vaša očekivanja kontinuirano uvode inovacije, te podižu nivo kvaliteta što ujedno daje dodatnu udobnost njihovima proizvodima.

Sklad između prepoznatljivog Alma Ras dizajna i svjetski poznatih trendova sastavni su dio svih naših kolekcija.

Historijat kompanije

Kompanija ALMA RAS sa svojim radom započela je u Olovu (Bosna i Hercegovina) prije 24 godine. Simbolično je osnovana na Dan žena 1998. godine i od tada slovi za nezaobilazno mjesto ljubitelja kvalitetnog finog donjeg rublja i spavaćeg programa.

Od godine osnivanja kompanija bilježi konstantan rast i razvoj – od male, porodične radionice do brend lidera na domaćem, bosanskohercegovačkom tržištu, a danas upošljava preko 1.200 radnika u šest proizvodnih pogona. Jedna od ključnih politika poslovanja je briga o uposlenicima, zadovoljstvu radnika, ali i kupaca. 

Alma Ras munjevitom brzinom postaje jedna od najpoznatijih kompanija u Bosni i Hercegovini sa širokom distributivnom mrežom kroz veleprodaju i vlastite maloprodajne butike.

Pažljivim plasmanom brendova i na drugim tržištima, osvojena su i srca kupaca na regionalnom i evropskom tržištu, počev od Crne Gore, Makedonije, Kosova, pa sve do Slovenije i Danske.

Dodir koji volim.

Svoju poziciju kompanija Alma Ras stvarala je isključivo zahvaljujući visokom stepenu kvalitete i prepoznatljivom imidžu.

Odabirom visokovrijednih prirodnih materijala evropskog porijekla kao i praćenjem svjetskih modnih trendova, prilagođenim potrebama kupaca, kompanija je ubzo izgradila prepoznatljivi imidž u pogledu kvalitete i stila.

Brendovi za cijelu porodicu.

Kreativni tim Alma Ras brenda uvijek nanovo inspiriše žena i situacije u kojima se ona svakodnevno nalazi od snenog ispijanja jutarnje kafe u omiljenoj pidžami ili pripremanja za posao, do izlaska u neodoljivom i udobnom donjem rublju koje će istaknuti njihovu ženstvenost.

S druge strane muški brend Manners, naglašava istančani stil i karakter pravog muškarca. Razigrani motivi na pidžamama i donjem rublju oduševili su i najmlađe, pa je tako, unutar brenda Alma Ras, djeci posvećena i posebna linija AR Kids. 

Navedeni brendovi zastupljeni su u  maloprodajnim Alma Ras i Manners buticima, dok će kupce većih trgovačkih lanaca i šoping centara dočekati brend AR Family, kojeg karakteriše savršen omjer cijene i kvalitete.

Fotogalerija na dan svečanog otvaranja

Share.

Portal Plural.ba zvanično je krenuo sa radom, simbolično 08.03.2022. godine, na Međunarodni dan žena i 22. godišnjicu od uspostavljanja Brčko distrikta Bosne i Hercegovine. Osnovao ga je brčanski novinar Adis Mujdanović, koji je u januaru 2024. godine formirao i Fondaciju za medije i aktivizam “Plural”.

Leave A Reply